Dutch Tele Event 2017

Evaluatie Dutch Tele Event 2017

Het 19de Dutch Tele Event zit er op en wij zijn benieuwd wat je er van vond.

Volgend jaar organiseren we de 20ste editie en willen er een speciaal feestje van maken.
Jouw input is daarbij belangrijk omdat we het voor jou organiseren!


Doe ons, jezelf en de rest van de community een plezier een geef je mening over de afgelopen evenementen en jouw ideeën voor de 20ste editie.

Alvast bedankt!


.

Het Dutch Telemark Event (inschrijven tot 18-11-2017 24:00)

Is het grootste Nederlandse telemark festival, en vindt ook dit jaar weer plaats in Val Thorens. Een supergezellig evenement voor jong en oud, en voor beginner tot vergevorderde telemarker. Met mogelijkheden om clinic’s te volgens van een internationaal docententeam, ski’s en schoenen te testen, of meedeinen in de gezellige sferen van een collectief mountaindinner of apres-teleski.

Woensdag 29 november 2017

Rond 18.00uur zal de bus uit Rotterdam vertrekken en Utrecht (19:00), Eindhoven (20:15) en Maastricht (21:30) aan doen.

Donderdag 30 november 2017

Aan het begin van de ochtend (09:00) zal de bus aankomen in Val Thorens. De kamers zullen dan direct beschikbaar zijn. Na een informatiebijeenkomst voor de mensen die voor het eerst mee gaan, zullen de lessen voor de beginners starten. De overige deelnemers kunnen op een later tijdstip/dag deelnemen aan de clinics.
De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.

Vrijdag 1 december 2017

Op deze dag zullen er weer diverse clinics zijn en is er de mogelijkheid om zelf of met een groep op pad te gaan. Na afloop van de skidag zullen we verzamelen. Hier zal aansluitend ook het “Diner Montagne” plaatsvinden. Na afloop van het diner zullen we gezamenlijk in het donker de afdaling maken naar het appartement.

Zaterdag 2 december 2017

Deze ochtend zullen er nog clinics zijn. Aan het begin van de middag maken we een gezamenlijke afdaling. De middag is vrij te besteden. Na de “Diner Depart” zal de bus vertrekken richting Nederland

 

Telemark Nederland Dutch Tele Event 2017